Ons aanbod

18.000m2 groen, 1500 druivenstokken, 1 panoramakamer,
1 keuken, 1 wc, 1 douche.

Eindeloos veel inspiratie.

Een panoramakamer geschikt voor een vergadering, training of andere groepsbijeenkomst tot 20 personen.

Een keuken met kookeiland, koelkast en vaatwasser. Hier pak je koffie, thee en water, en heb je de mogelijkheid om zelf maaltijden te bereiden.

Een ruime gratis parkeerplaats. 

Een buitenplaats in het groen tussen de fruitbomen en wijngaard om vrij gebruik van te maken.

Retreats

Rust. Soms verlang je naar niets anders dan bijkomen. De Wijgaard is zo’n fijne plek in de natuur om echt even uit te tunen. Tijdens een retreat heb je een dag, een weekend of langer om op te laden, te verdiepen en te bloeien.

Organiseer jij een retreat of een yogaweekend? En ben je op zoek naar een inspirerende locatie? Onze ‘Panoramakamer’ biedt ruimte aan groepen tot 20 personen. Hier halen we buiten naar binnen door de glazen pui met uitzicht op de buitenplaats. Deze plek nodigt uit om te verbinden, groots te dromen en jouw energie weer te laten stromen.

In de keuken kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Ook is er een kookeiland, vaatwasser, koelkast, servies en keukengerei. Zo is het mogelijk om zelf jullie maaltijden te verzorgen. 

Een buitenplaats in het groen om vrij gebruik van te maken. Blijven slapen? Er zijn voldoende opties, we bespreken samen graag de mogelijkheden. 

Coaching

Wil je rust in je hoofd en de energie weer door je lijf voelen stromen? Maak kennis met Jennifer. Coach en medeoprichter van de Wijgaard. Binnen no time krijgt Jenn boven tafel waar jouw blokkades zitten. Zie je waar je jezelf in de weg zit. Vind je jouw flow. Door de combinatie van non dualiteit, systemisch werk, lichaamsgerichte oefeningen en psychologie, vindt zij de vragen voor de antwoorden die jij zoekt.

Ben je ondernemer, manager of leidinggevende, dan kan Jenn ook met je meekijken hoe je dit kunt toepassen in je bedrijf en/of team.

Voel je een ‘ja’? Weet dan dat dit een transformerende en helende reis zal worden.

Unieke vergaderlocatie

Vlakbij de Biesbosch, tussen Dordrecht en Breda, ligt onze buitenplaats in het groen. Een gebied waar mens en natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Op een plek die dichtbij maar toch ver van de bewoonde wereld voelt, is jouw vrijheid binnen handbereik.

De Wijgaard is meer dan een gewone vergaderlocatie. Onze ‘Panaromkamer’ is een sfeervolle binnenlocatie voor een meeting, brainstorm of training, van alle gemakken voorzien.  Uitkijkend over het groen, zetten jullie stippen op de horizon en hakken jullie knopen door. Hier worden de mooiste plannen gesmeed. Ontdek het Wij-gevoel en voel je vrij om gebruik te maken van het buitenterrein.

Zoeken jullie een fijne plek om samen te komen? Of is het tijd om het team weer te laten bloeien?

Onze mogelijkheden

Halve dag

Een halve dag (4 uur) gebruik maken van de binnenruimte. 
– Onbeperkt koffie/thee/water
– Keuken om eigen maaltijden te bereiden
– Beamer en flip over
– Buitenplaats in het groen om vrij rond te struinen

€ 450,-

Hele dag

Een hele dag (8 uur) gebruik maken van de binnenruimte.
– Onbeperkt koffie/thee/water
– Keuken om eigen maaltijden te bereiden
– Beamer en flip over
–  Buitenplaats in het groen om vrij rond te struinen

€ 695,-

2 dagen

Twee dagen gebruik maken van de binnenruimte.
– Onbeperkt koffie/thee/water
– Keuken om eigen maaltijden te bereiden
– Beamer en flip over
 Buitenplaats in het groen om vrij rond te struinen

€ 1200,-

Iets anders? Wij denken graag met je mee!